Våra tjänster

Som kund hos får du ett personligt bemötande och hjälp att välja rätt väg och därmed ett så bra ekonomiskt utfall som möjligt.

Klient login

Vi erbjuder dig som kund full insyn i vårt arbete genom att du kan följa samtliga ärenden du har registrerade hos oss.

 

Om oss

Vårt kontor är placerat på färjeleden i Visby och vi arbetar utifrån inkassolagen, med tillstånd av Integritetsskyddsmyndigheten, IMY .

 

Varför anlita Capitum?

Vi har lång erfarenhet från fakturaservice, enkel till avancerad inkasso samt affärsjuridik. Som kund hos får du ett personligt bemötande och hjälp att välja rätt väg och därmed ett så bra ekonomiskt utfall som möjligt när dina kunder har betalningsproblem eller helt enkelt inte betalar.

  •    Hög lyckandegrad


       Personligt bemötande


       Effektiva rutiner


       Affärsjuridisk kompetens


Påminnelse

Väljer du att sköta själva faktureringen själv men önskar att någon tar hand om påminnelsehanteringen? Då är påminnelseservice rätt för er!

Inkasso

Vi har flerårig erfarenhet från enkel till avancerad inkasso och affärsjuridik. Som kund hos får du ett personligt bemötande och hjälp att välja rätt väg och därmed ett så bra ekonomiskt utfall som möjligt.

Juridik

Förutom juridik i samband med större inkassoärenden arbetar vi med rättsskydd, avtalsöversyn, genomgång av konkurser m.m. Vid en rättslig process lämnas ofta ett fast pris.

Inkasso utlandet

Capitums utländska ärenden sköts via ett internationellt nätverk där EU-länderna och stora delar av övriga världen finns representerade. Med hjälp av IT-system och internationella kontakter med advokatbyråer jorden runt skapas korta ledtider för betalningar.

Fakturaservice

Skapa din faktura i ditt ekonomisystem. Välj om alla fakturor eller bara enstaka ska skickas till oss. Vi tar emot fakturan och skickar den elektroniskt eller via vanlig post.


Adress

Box 1189

621 22 Visby

E-post
Telefon