Vi hjälper dig som vill få betalt - 
oavsett antal ärenden

Behåll en bra kundrelation – låt Capitum hantera fakturering, 

påminnelser och inkasso. Idag hjälper Capitum företag och

organisationer i alla branscher & storlekar att få in sina 

pengar och öka sitt kassaflöde. 

Varför anlita Capitum?

  • Som kund hos får du ett personligt bemötande och hjälp att välja rätt väg och
    därmed ett så bra ekonomiskt utfall som möjligt när dina kunder har betalningsproblem eller helt enkelt inte betalar.  

  • Genom integrationer till flertalet ekonomisystem och med automatiserade processer kan vi effektivt sköta fakturering, påminnelser och inkasso.  

  • Om så krävs kan vi bistå med avancerad juridisk hjälp.

  • Erbjuder även påminnelser och inkasso utomlands.

kontakta oss

Våra tjänster

Fakturaservice

Skapa din faktura i ditt ekonomisystem. Välj om alla fakturor eller bara enstaka ska skickas till oss. Vi tar emot fakturan och skickar den elektroniskt eller via vanlig post till kunden.

Påminnelse

Väljer du att sköta själva faktureringen själv men önskar att någon tar hand om påminnelsehanteringen? Genom att låta oss som mellanhand hantera påminnelsen ökar chansen att kunden prioriterar era fakturor, vilket i längden leder till en förbättrad kundrelation.

Inkasso

Vi har flerårig erfarenhet från enkel till avancerad inkasso och affärsjuridik. Som kund hos får du ett personligt bemötande och hjälp att välja rätt väg och därmed ett så bra ekonomiskt utfall som möjligt. 

Juridik

Förutom juridik i samband med större inkassoärenden arbetar vi med rättsskydd, avtalsöversyn, genomgång av konkurser m.m. Vid en rättslig process lämnas ofta ett fast pris.

Inkasso utlandet

Capitums utländska ärenden sköts via ett internationellt nätverk där EU-länderna och stora delar av övriga världen finns representerade. Med hjälp av våra it-system och internationella kontakter med advokatbyråer jorden runt skapas korta ledtider för betalningar.

Om Capitum

Vårt kontor är placerat på färjeleden i Visby och vi arbetar utifrån inkassolagen, med tillstånd av Integritetsskyddsmyndigheten, IMY .
Läs mer om Capitum här.  


Adress

Box 1189

621 22 Visby

E-post
Telefon